O nama

Classe je prvi specijalizirani rent a car za sportska i luksuzna vozila u Hrvatskoj koji je službeno započeo radom 01.06.2016. kao proširenje djelatnosti u sklopu naše tvrtke osnovane 1990. godine. Iznajmljujemo isključivo vlastita vozila tako da od nas možete uvijek očekivati uredna i redovno održavana vozila. Naša vozila su na ZG i RI registarskim oznaka, osigurana obveznim i kasko osiguranjem te imaju svu zakonski potrebnu opremu i zimi (uključujući zimske gume) i ljeti kako bi našim klijentima put bio bezbrižan. Naša vozila su većinom višeg cjenovnog razreda te sukladno tome dajemo naglasak na vanjski i unutarnji izgled vozila. Takva vozila će imati viši rang opreme (interijeri u koži i alcantari, LED svjetla, sport paketi opreme, niskoprofilne gume...), kako bi uz svakodnevnu upotrebu bila prikladna i za razne proslave, fotografiranja, video spotove ili jednostavno da sunčani vikend provedete u luksuznom ili sportskom vozilu. Naša bazna filozofija ne podupire mišljenje niti je namjenjena klijentima kojima je automobil samo sredstvo koje ih prevozi od točke A do točke B, već klijentima koji će cijeniti razliku između osnovnih modela automobila i premium modela kakve im mi nudimo.

Ukoliko ne možete naći neko naše vozilo trenutno na stranici znači da je prodano ili izdano u dugoročni najam. Na stranici držimo isključivo vozila raspoloživa za kratkoročni i dugoročni najam. Ukoliko vas zanima kupovina, vozila raspoloživa za prodaju pogledajte na našoj Njuškalo stranici: www.njuskalo.hr/trgovina/classe-rent


Podaci tvrtke:

Eurodom d.o.o., 
Pavlovac 1, 51410 Opatija
OIB: 77177913856
MB: 03608603
IBAN: HR5624020061100392337
Erste&Steiermärkische bank Rijeka
SWIFT: ESBCHR22
Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.