O nama

Classe je prvi specijalizirani brend za iznajmljivanje sportskih i luksuznih vozila u Hrvatskoj s isključivo vlastitim voznim parkom na HR tablicama stoga od nas možete uvijek očekivati uredna i redovno održavana vozila. Naša vozila su na ZG i RI registarskim oznakama, osigurana obveznim i kasko osiguranjem te imaju svu zakonski potrebnu opremu i zimi (uključujući zimske gume) i ljeti kako bi našim klijentima put bio bezbrižan. Naša vozila ćete vidjeti i na internet stranicama i društvenim mrežama drugih rental tvrtki jer određenim partner tvrtkama je dozvoljeno da naša vozila daju svojim klijentima u podnajam te se reklamiraju koristeći naša vozila. Naša vozila su većinom višeg cjenovnog razreda te sukladno tome uvijek dajemo naglasak na vanjski i unutarnji izgled vozila. Takva vozila će imati visoki rang opreme: interijer s kožnim sjedalima, LED svjetla, navigaciju, niskoprofilne gume, itd. Naša bazna filozofija ne podupire mišljenje niti je namjenjena klijentima kojima je automobil samo sredstvo koje ih prevozi od točke A do točke B, već klijentima koji se žele izdvojiti u mnoštvu korištenjem premium luksuznih i sportskih modela kakve im mi nudimo.

Od 2020. godine naše tržišno pozicioniranje se dominantno odnosi na dugoročne najmove za tvrtke i poduzetnike gdje plasiramo većinu našeg voznog parka te klijentima omogućavamo iznimno veliku fleksibilnost, jednostavnost i brzinu kod promjene vozila kakvu im leasing ne može omogućiti. Ukoliko su određena vozila slobodna između dugoročnih najmova izdajemo ih i u kratkoročne najmove poznatim klijentima. Naši glavni dobavljači i servisni partneri su ovlašteni serviseri i distributeri novih vozila za Hrvatsku poput: Porsche Inter Auto, BMW Tomić, Emil Frey, Jolly, Mercedes Gašparić, itd. tako da možete biti sigurni da su naša vozila uvijek u urednom i ispravnom stanju te nabavljena iz pouzdanih izvora. Većinom kupujemo nova vozila, a ukoliko nisu nova detaljno se provjeravaju kod naših servisnih partnera jer sigurnost naših klijenata nam je na prvom mjestu.

Ukoliko ne možete naći neko naše vozilo trenutno na službenoj Classe-rent.com stranici znači da je prodano ili izdano u dugoročni najam na neodređeno. Na našoj službenoj web stranici objavljujemo isključivo vozila raspoloživa za najam. Ukoliko vas zanima kupovina, vozila raspoloživa za prodaju pogledajte na našoj Njuškalo stranici: www.njuskalo.hr/trgovina/classe-rent


Podaci tvrtke:

Eurodom d.o.o.
Pavlovac 1, 51410 Opatija
OIB: 77177913856
MB: 03608603
IBAN: HR5624020061100392337
Erste&Steiermärkische bank Rijeka
SWIFT: ESBCHR22
Godina osnivanja tvrtke: 1990.
Broj djelatnika: 8


Podružnice:

Classe luksuzni auti Rijeka
Pavlovac 1, 51410 Opatija
(sama granica Rijeke i Opatije)
Udaljenost od aerodroma Rijeka (Omišalj, Krk): 33 minute, 37km

Classe luksuzni auti Zagreb
Rapska ulica 46B, 10000 Zagreb
(neposredna blizina salona BMW Tomić)
Udaljenost od aerodroma Zagreb (Franjo Tuđman, Pleso): 12 minuta, 11km